Meny

TIMEBESKRIVELSER

Aktiv Challenge
Alt av utstyr som finnes i salen brukes til en effektiv og variert sirkeltrening. Det vil være fokus på samhold og mestring, som vil gi motivasjon til å teste sine egne fysiske grenser. Alle jobber ut i fra sitt fysiske ståsted så Aktiv Challenge passer for alle.

Aktiv restitusjon
Ulike trykkøvelser utføres på kroppen ved hjelp av en skumrulle og tennisball. Denne "massasjen" bidrar til økt bevegelighet, bedre blodsirkulasjon, utskillelse av avfallsstoffer og minsker muskelsårhet. Skumrulle er en god investering for alle uavhengig av form og mål med treningen.

BasisBall Raw®
En basistime med fokus på funksjonelle styrkeøvelser.Timen utfordrer deg på flere plan gjennom sammensatte og utfordrende styrkeøvelser. Vi trigger din styrke, kraft og koordinasjon i et relativt høyt tempo. Du vil bli mer allsidig, samt bygge din fysiske kapasitet.

BasisBall RIT®
En intensiv og morsom time som kombinerer basisballen og hoppetau. Dette er en time etter intervallprinsippet HIIT (High Intensity Interval Training) med høy treningseffekt! BasisBall RIT® vil gi deg en ny opplevelse av den ”gammeldagse” sirkeltreningen.

BC - Body Conditioning 
Ren styrke og oppstrammingsklasse hvor vi bruker lette vekter og strikker. Uten hopp/jogg eller vanskelige trinn.

Body Attack™ (LESMILLS)
En tøff forhåndskoreografert time som har alt, sirkeltrening, styrke, vekselvis høy og lav intensitet.

Body Balance™ (LESMILLS)
Trening for kropp og sjel. Et komplett treningsprogram hvor østens disipliner Thai Chi og Pilates møter Yoga og nye dynamiske teknikker.

Body Pump™ (LESMILLS)
Styrketrening i gruppe med et vektstangsystem som gjør at du kan regulere belastningen etter behov. Riktig fordeling av styrketreningen for de ulike muskelgruppene. Passer for alle.

Body Step™ (LESMILLS)
En enkel og effektiv time som kombinerer kondisjon og styrke ved bruk av step-kasse. Passer for alle som vil ha bedre kondisjon og sterkere kropp.

BodyControl
En blanding av enkel akrobatikk og bevegelighetstrening som øker kroppsbeherskelse og mobilitet. Du vil blant annet lære deg å rulle, stå på hode og hendene. Økt fleksibilitet i rygg, hofter og ledd generelt. Treningen er inspirert at turn og kampsport. Passer i utgangspunktet for alle.

Bosu 
Bosu - both sides up - er en halv gummiball som vi bruker på begge sider. Hensikten er å utfordre styrke, balanse, utholdenhet og stabilitet.

Cardio dans
En herlig danseinspirert klasse med mye energi! Hele kroppen beveges til ulike rytmer og melodier, og treningseffekten bevares gjennom hele timen. Instruktøren velger det beste fra både musikkens verden, og fra forskjellige dansestiler for å gi deg masse bevegelsesglede. Intensiteten vil variere noe fra time til time.

Cardio mix
Her kombineres cardio aerobic og cardio dance med innslag av kick boksing og spark sang for sang. En effektiv og morsom kondisjonstime med middels høy intensitet, Relativt enkle kombinasjoner som kan utføres med eller uten hopp, gjør at denne aktiviteten passer for de fleste.

Løping intervall
Utendørs bakkeintervall

Løping langtur
Rolig løping ute med økende varighet 30 - 90 minutter

MRL (mage, rumpe, lår)
Fokus på å styrke mage, rygg, rumpe og lår. Det brukes enkelt utstyr og øvelser som kan utføres av de fleste.

Pilates
Pilates er en treningsform hvor stabilitetstrening vektlegges. Øvelsene styrker og aktiviserer den indre støttemuskulaturen i rygg, bekken, nakke og rundt skulderblad. Det jobbes også med holdning, pust, styrke, fleksibilitet, muskelbalanse og kroppsbevissthet. Pilates ikke bør trenes etter svangerskapets 6 mnd. Gravide som ikke har trent Pilates før bør vente til etter fødselen. Har du problemer med bekkenet eller ryggen bør du konsultere lege eller fysioterapeut før du starter med Pilates.

Sirkeltrening
Back to basic. Stasjonstrening med kondisjon og styrke. Lett jogging i salen som oppvarming. Krever ingen koordinasjon. Passer for alle både kvinner og menn.

Spinning
For absolutt alle som ønsker å ha det gøy og samtidig komme i form. Ingen koordinasjon er nødvendig. Spinning er en treningsform som kombinerer sykling i forskjellige hastigheter med visualisering i en klassesammenheng. Spinning er uten støtbelastning.

Spinning express
En kort og intens spinningøkt som passer for alle. 10 min. oppvarming, 21 min. vekselvis høy og lav intensitet, 4 min. nedtrapping. På grunn av korte jobbeøkter(10 x 1/2 min. totalt) vil du klare å yte mye kraft(watt) noe som gjør at det totale energiforbruket er høyt i forhold til varigheten.

Spinning intervall 
Det trenes med høy puls i korte intervaller. Dette er en treningsform som vil gi deg bedre kondisjon(O2 opptak). Det kan være en fordel å bruke pulsklokke, men ingen nødvendighet. Denne treningsformen passer for alle.

Styrketråkk 
En moderne form for utholdene styrketrening på sykkel. Her kjøres det tråkk med svært tung belastning, og med moderat puls (under melkesyreterskel). Hensikten med styrketråkk er å utvikle bedre teknikk, samtidig som man forbedrer den sykkelspesifikke muskulære utholdenheten. Du vil oppnå mer effektiv trening på sykkel og få mer "futt i beina". Styrketråkk er super trening både for nybegynnere på spinning og for deg som vil bli en bedre syklist.

Sprek voksen 
Treningen foregår med lav intensitet og inneholder øvelser for kondisjon, styrke, stabilisering(core), tøying og bevegelighet. Opplegg, valg av øvelser og lav belastning gjør at treningen passer for deg som er godt voksen, - uansett fysisk utgangspunkt.

TRX slyngetrening 
TRX er et treningsutstyr som består av to slynger (tau) som er festet til taket og som du kan benytte til å gjøre ulike styrke- og kondisjonsøvelser ved bruk av egen kroppsvekt og gravitasjon. Lengden kan enkelt justeres, slik at du kan gjøre øvelser stående, liggende og sittende i ulike posisjoner. En kan lett justere vanskelighetsgrad noe som gjør at treningsformen passer alle, uansett fysisk form og alder. TRX slyngetrening er både styrke-, core-, stabilitets-, balanse-, fleksibilitets-, og kondisjonstrening.

TRX/Bosu/Gliding
Fokus er funksjonell styrketrening hvor vi tar i bruk slynger, gliding disc og bosuer for å gjenopprette og forebygge muskulære ubalanser. 

Yoga 
Yoga kommer opprinnelig fra Sanskrit og kan egentlig oversettes med ordet "forening" av kropp og sinn, eller "å komme i balanse". For å komme i balanse trener vi to ting samtidig. Kropp, som kalles Hatha Yoga, og sinn som kalles Raja Yoga. Tilstedeværelse er fokus for denne timen og vi legger derfor stor vekt på pusten, pranayama, da denne er viktigste redskap til forening av kropp og sinn. Selve Hatha Yoga treningen består av ulike Yoga positurer, eller asanas, som aktiviserer hele kroppen, muskler, ledd, skjelett, nervesystem og indre organer. Ved regelmessig praktisering av Yoga vil du etter hvert oppleve at du får mer overskudd og energi i hverdagen, bedre balanse, styrke og fleksibilitet. Treningen passer for alle.

Nettside levert av ibooking.no