Meny

INFRARØD BADSTUE

Hva skal jeg ha på meg?
Hele velværeområdet er felles for kvinner og menn. Bruk derfor alltid rent badetøy. For hygienens skyld skal håndkle alltid benyttes til å sitte på.

Hva er infrarød badstue?
En infrarød badstue varmes ved hjelp av infrarød varmestråling. Det er en varme som varmer det den treffer, og ikke luften rundt. Varmen trenger inn i kroppens vev og fører til en dyp oppvarming. Temperaturen er mellom behagelige 45 - 60 grader. Det blir som å gi kroppen en lettere feber som angivelig setter i gang mange helbredende prosesser i kroppen. Blodsirkulasjonen øker, noe som også har flere helsefordeler.

I en tradisjonell badstue vil avfallstoffene i svetten være 2%. I IR badstue sies det å være 20%. Nikotin, tungmetaller, alkohol, kvikksølv, mangan og andre skadelige stoffer kan reduseres/fjernes ved å bruke IR regelmessig. Forbrenningen går opp, hjertet jobber ekstra, og huden blir renset og myk. Gamle hudceller er borte vekk, og stive og ømme muskler likeså.

Regelmessig bruk av IR badstue skal/kan hjelpe mot leddgikt, chrons sykdom, kalde hender og føtter, høyt blodtrykk, astma og bronkitt, fordøyelsesproblemer, stive muskler og ledd, hudplager som psoriasis, akne, avgiftende, økt blodsirkulasjon, celluliter, åreknutet.

Hvor lenge kan jeg være i infrarød badstue?
Opp til 30 minutter anbefales. Drikk vann før, under og etter bruk av IR badstue.

Hvem bør/skal ikke bruke infrarød badstue?
Personer som lider av binyrebarksuppresjon, multippel sklerose, hypertyreose eller hemophilia(blødersykdom). Kvinner som er gravide eller har menstruasjon, personer med implantater/kunstige ledd eller silikon implantater, personer med høy feber.Rådfør deg med lege om du tar reseptbelagt medisin.

Nettside levert av ibooking.no