Meny

Personlig Trener søkes for snarlig tiltredelse!

Vi søker etter engasjerte og dyktige personlige trenere til Aktiv Treningssenter, som i 2023 ble en del av den nye treningssenterkjeden Mova.

PT’er i Mova / Aktiv Treningssenter får blant de beste betingelsene i bransjen, og samtidig blir du en del av et team som hjelper deg med å lykkes. I tillegg får du individuell oppfølging fra noen av landets dyktigste coacher for PT’er, som har over 25 års erfaring i å tilrettelegge for PT’er, og som også selv har jobbet som PT i mange år. Vi har utviklet et nytt system og bl.a. en unik onboardingprosess, som gir deg den beste hjelpen, og tryggheten, som er viktig i en oppstartsfase.

Om Aktiv Treningssenter og Mova
Aktiv Treningssenter ble etablert i 1996, og har siden etablert seg som en av Stavangers største tilbydere innen aktivitet og treningsglede, med et folkelig og inkluderende treningsmiljø. Vi er et fullskalasenter med et bredt utvalg innen gruppeaktiviteter og utstyr for egentrening. Vår misjon er å fremme helse og god livskvalitet i en arena med sunne verdier og kunnskapsrike mennesker.

Mova ønsker å motivere befolkningen til et sunnere, bedre og mer aktivt liv. Vi ønsker å senke terskelen for å dra på trening, og vi tilrettelegger for fysisk aktivitet og mestring for alle, uavhengig av alder, bakgrunn og fysiske forutsetninger. Vi jobber også for å bli en synlig, lokal aktør, hvor våre sentre vil være sosiale møteplasser våre medlemmer føler tilhørighet til. Per i dag teller grupperingen over 80 trening- og behandlingssentre, og det kommer stadig flere spennende, nye aktører til.

Stillingsbeskrivelse
Som personlig trener (PT) skal du trene, og veilede, våre medlemmer slik at de når sine individuelle mål. Du vil rapportere til daglig leder/PT-ansvarlig.

Som personlig trener er dine arbeidsoppgaver;

 • Gjennomføre oppstartsamtaler med medlemmer, og basert på tilegnet informasjon tilrettelegge et trygt, og målrettet, individuelt treningsopplegg.
 • Planlegge, og gjennomføre, egne PT-timer
 • Drive frem og utvikle egen kundeportefølje
 • Salg av PT-timer, tjenester og produkter
 • Kostholdsveiledning
 • Være en positiv bidragsyter, og jobbe sammen med teamet om å nå senterets målsettinger

Kvalifikasjoner

 • Du har minimum ett års utdanning (tilsvarende 60 studiepoeng) innen relevant fagområde, f.eks. fra PT-utdanninger som AFPT, Active education, NIH, m.m.
 • Utdanning fra høyskoler eller universitet er en fordel, enten årsenhet, bachelor eller master, i f.eks. Fysisk aktivitet og helse, Idrettsvitenskap, lærerutdanning, m.m.
 • Du har bred kunnskap, og egeninteresse, for trening og kosthold
 • Du må være kunde- og serviceorientert, og ha et genuint ønske om å hjelpe andre mennesker å lykkes med de målene de/dere har satt
 • Du evner å motivere og engasjere mennesker
 • Du er resultatorientert og motiveres av salg og måloppnåelse

Vi ser etter deg som trives med en hektisk arbeidshverdag, og en sosial arbeidsplass. Hvis du ønsker en karriere i en av landets hurtigst voksende treningssenterkjeder, håper vi å høre fra deg. Vi kan friste med gode lønnsbetingelser, engasjerte og inkluderende kolleger, og en stor trivelig medlemsmasse.

Oppstart snarest.

Søknad sendes til Atle Arntzen på e-post: atle.arntzen@mova.no 
Legg til aktivtreningssenter@gmail.com på kopi.

Hvis du vil vite mer om Aktiv Treningssenter kan du ringe Tove på 901 87 549.

Nettside levert av ibooking.no