Meny

Til alle mødre!

Tirsdag 3. september starter et 12 ukers treningskurs for mor og barn. Det er ikke alltid like lett å få tid til trening når en liten krabat krever tid og oppmerksomhet. På kurset får du både trene og ha nærhet til barnet. En god kombinasjon for begge.

Treningen foregår i all hovedsak uten barnet, men i noen øvelser vil barnet bli involvert. Øvelsene vil gi økt styrke, stabilitet, bevegelighet og kondisjon. Treningen blir tilpasset hver enkeltes fysiske utgangspunkt.

Anneli og Lilly(7 måneder) vil være instruktører på kurset. Anneli er utdannet Personlig Trener og er instruktør i flere ulike gruppeaktiviteter. Hun har jobbet i treningsbransjen i 15 år, og er en faglig dyktig og motiverende instruktør.

Sted / tid: Aktiv Treningssenter, tirsdager kl. 11.15 – 12.15.
Oppstart / varighet: 12 ganger i perioden 3.9 - 3.12.
Pris medlem / ikke medlem: kr. 750,- / 950,- 
Barnets alder: 6 uker til 2 år
Min / maks antall deltakere: 7 / 12

Hvis du deltar på kurset og ikke er medlem, kan du i tillegg få kjøpe medlemskap i kursperioden til kun kr. 399,- per mnd. Dette kan gjøres i samme e-post som påmelding til kurset.

Bindende påmelding gjøres til aktiv@getmail.no innen mandag 19. august. Oppgi ditt navn barnets navn og alder. Faktura sendes når minimumsantall deltakere er påmeldt.

Nettside levert av ibooking.no