Meny

Kjære medlemmer og kolleger

8.5.2020

Helsemyndighetene har intensjon om å la oss åpne 15. juni.

Alle medlemskap fryses i mai, og ingen blir belastet medlemsavgift 20.5.

Vi vil gjøre vårt ytterste for at Aktiv skal være en trygg plass for både medlemmer og ansatte å komme tilbake til. Så snart vi vet, vil vi informere om de ulike smittevernstiltakene som vil gjelde vår bransje.

Hold ut med våre alternative aktiviteter inntil vi kan glede oss over å trene sammen igjen. Alt blir jo bra til slutt.
https://www.aktivtreningssenter.no/treningsprogrammer

Mvh
Tove & Hans


30.4.2020

Helsemyndighetene vil 7. mai informere om hvordan Norge trinnvis får gjenåpne. Vi håper da å kunne gi dere en dato for når vi igjen kan åpne døren for medlemmer, kolleger, og andre som vil besøke oss.

Fortsett å følg Helsemyndighetenes smittevernråd slik at vi kan få hverdagen tilbake, og like viktig er det nå, og videre, å ta vare på egen fysisk, og psykisk helse. Denne «livsstils-dugnaden» behøver også vårt samfunn. Vårt motto «frisk fremtid med aktiv nåtid», kan ha betydning på mange nivåer. 

Digital/online trening er ikke helt det samme som å samles på Aktiv, men vi håper at du finner motivasjon og treningsglede gjennom våre alternative aktiviteter. https://www.aktivtreningssenter.no/treningsprogrammer

Mvh
Tove & Hans8.4.2020

Vi fryser alle medlemskap inntil videre, men våre alternative aktiviteter vil fremdeles være tilgjengelige.

Helsemyndighetene kom nylig med ny oppdatering av koronasituasjonen, og det er betryggende at smitten avtar. Det er lagt opp til en gradvis åpning av de ulike tilbud og næringer som er stengt, og vi er glade på vegne av de som får åpne 27. april. Treningssentre må vente lengre for å få åpne, og Helsemyndighetene vil komme med nærmere informasjon om dette i slutten av april.

Vi er også glad for at Stortinget har vedtatt en kompensasjonsordning for foretak som har måttet stenge grunnet koronakrisen. Denne ordningen vil garantere for at Aktiv kan åpne når vi får, og at vår økonomi og likviditet etter forholdene vil være god. Av denne årsak vil ingen bli belastet medlemskontingent 20.4, og 20.5 hvis vi også må holde stengt ut mai. Ingen behøver å stanse betalingen selv, det gjør vi.

Vi vil gjøre vårt for at Aktiv skal være en trygg plass for både medlemmer og ansatte å komme tilbake til. Vi vil utarbeide nye rutiner for renhold, og hygieneregler for alle. Myndighetenes nåværende, og nye smittevernstiltak for vår bransje, vil bli nøye fulgt opp.

Vi skal fortsette å jobbe hardt for at Aktiv Treningssenter skal være en sosial og aktiv arena på Tjensvoll, hvor treningsglede og sunne verdier preger miljøet.

Sammen men likevel hver for seg, skal vi nå komme oss videre, - og gjennom denne krisen. Tusen takk for den økonomiske «dugnaden» så mange ville være med på, og takk for alle positive og hyggelige tilbakemeldinger.

Vi er alle blitt flinke til å følge helsemyndighetens anbefalinger, men husk at de også anbefaler deg å være fysisk aktiv hver dag😊

Her finner du alle våre alternative aktiviteter som kan motivere deg til å være aktiv; https://www.aktivtreningssenter.no/treningsprogrammer

Ha en riktig god og aktiv påske.

Med vennlig hilsen

Tove & Hans24.3.2020

Vi opplever alle «koronadager» som er preget av følelser, bekymring, forvirring og uro. Vi håper at du er frisk, og at dine familiemedlemmer har det bra. Hvis du har blitt permittert, eller mistet jobben, så har du vår medfølelse. 

Vi må alle gjøre hva vi kan for å stanse smitten, og oppfordrer alle og enhver til å følge myndighetenes råd slik at vi både kan redde liv, og så snart som mulig håndhilse igjen.

Myndighetene har i dag 24. mars forlenget de strenge tiltakene, og pålagt oss å holde stengt frem til 13. april. Fra å være en sunn bedrift bygget stein på stein gjennom 24 år, kan nå både arbeidsplasser, og en institusjon på Tjensvoll forsvinne.

En av våre viktigste jobber er nå å sikre at du har et minst like godt tilbud å komme tilbake til når vi åpner igjen, og at alle våre 31 dyktige, kunnskapsrike, serviceinnstilte medarbeidere kan være på plass når denne krisen er over. Foruten lønnsutgifter, må våre løpende driftskostnader, som for eksempel husleie, leasing/lån, ulike lisenser etc, betales som vanlig. Hvis vi, og mange andre, ikke er i stand til, og eller ikke vil betale løpende utgifter, kan ringvirkningene bli store.

Myndighetene har foreløpig ikke gitt noen krisepakke for treningssenterbransjen.

Vi setter utrolig stor pris på alle medlemmer som viser forståelse og støtter oss i denne vanskelige situasjonen, selv om treningstilbudet ikke kan benyttes frem til 13. april. Det er helt avgjørende for at du skal ha det samme treningstilbudet å komme tilbake til. Takk til dere som allerede har ytret deres ønske om å være medlem «i tykt og tynt», og takk til dere som har vært medlem frem til nå, men som må prioritere helse og økonomi.

Vi har lagt ut flere alternative aktivitetstilbud, og jobber videre med dette. Vi håper at du klarer å holde i gang treningen på egenhånd, og finner treningsglede ute med vår tur-app, eller hjemme. Sjekk våre alternative aktiviteter her; https://aktivtreningssenter.no/treningsprogrammer

Valg for ditt medlemskap;

  • Trekket som ble belastet 20. mars gjaldt forskuddsbetaling for april. Hvis du ønsker å bli kompensert for de 12 dagene du ikke får benyttet senteret i april, trekker vi i fra dette beløpet på trekket som forfaller 20.4 (forskudd for mai).  Send e-post innen 5. april til aktivtreningssenter@gmail.com hvis du ønsker dette. Hva som eventuelt vil skje etter disse 12 dagene må vi få ta stilling til når dette blir avklart.
  • Angående stengte dager i mars. I og med at Helsemyndighetene påla oss å stenge er vi i en «force majeure» situasjon som er beskrevet i medlemsavtalens vilkår punkt 1., Generelle bestemmelser Aktiv Treningssenter AS. Klippet fra medlemsavtalen; «Medlemmet aksepterer at det ikke kan kreves erstatning/refusjon av treningsavgift, og at medlemsavtalen ikke kan sies opp dersom senteret må holdes stengt ved uforutsette avbrudd i driften, som ligger utenfor ATs kontroll.» Dette forbeholdet gjelder betalt medlemsavgift for mars, og medlemmer som iht. medlemsavtalen er i en bindingstid.
  • Som en liten kompensasjon gir vi alle medlemmer et medlemskap med varighet på 1 måned som kan gis til en person som ikke er medlem. Medlemskapene kan gis vekk/startes når situasjonen gjør det mulig.

Med vennlig hilsen
Tove og Hans, samt resten av teamet

Nettside levert av ibooking.no